БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Нехай небо завжди буде синім та мирним, поля – жовті від колосся, а українці – щасливими.

Нехай небо завжди буде синім та мирним, поля – жовті від колосся, а українці – щасливими.

З ДНЕМ ПРАПОРА, ДОРОГА УКРАЇНО!!!  Нехай це знамено супроводжує нас, дає нам сили і снаги,  укріплює нашу віру, веде до перемоги!!! Єднаймось, українці, під теплими кольорами синьо-жовтого прапора!!!

09:48 23.08.2016

31 липня свій ДЕНЬ СЕЛА святкувала маленька частина НАШОЇ громади-РИДОДУБИ!!!!

31 липня свій ДЕНЬ СЕЛА святкувала маленька частина НАШОЇ громади-РИДОДУБИ!!!!

Розквітни у щасті,  Роде наш красний.  Як море без чайки,  Так дім без хазяйки.  Як без коріння стебло,  Так і без гурту село.  Без гурту – громади  Нема і поради.  А слово до слова –  І вийде розмова! Заходьте ж бо люди, Вам є, що сказати,  Побачте, почуйте  Народні таланти.  Заходьте в господу,  Село наше чесне.  Живи і возрадуйся, Роде наш чесний. У цю святкову днину  Вітаємо село, і кожну сільську родину. Запам’ятайте, люди, світлий день! Хай квітне край, співає хай пісень. Давайте ж станемо пліч – о – пліч всі народи,  Щоб славу України відродить.  Щоб дружно жити, в радості і згоді,  Ми України сестри і брати. Село моє, цей гарний день  Позбирав усіх гостей,  Друзів теж прийшло багато  Щоб здоров'я побажати. Село наше - то велика і дружня родина, це наші славні земляки: вчителі, інженери, лікарі, землероби, тваринники, комбайнери, механізатори, які живуть з нами та в інших місцях, але тут пройшло їх босоноге дитинство, незабутня юність. Бережімо ж славні традиції, звичаї та свята нашого села, примножуймо здобутки його на радість дітям та внукам нашим, бережімо ж наше село, не цураймося його свят та буднів, бо село - це криниця нашого родоводу, це наша велика родина Село - наш дім, наше коріння і доля, наша кровність і материнська пісня. Наше село - розбуджені досвітки, духмяні пахощі літа. Тут живе наше дитинство, це частина нашого серця. Вона наша сповідь і турбота, і безтурботність теж. Рідне село - це ми з вами, це наша Україна-мати. Мов птиці в небі синім Давно дитинство сонечком зійшло. Моє село, село на Україні, Казковим, буйним цвітом розцвіло.

21:17 07.08.2016

«Козацькому роду нема переводу!»

«Козацькому роду нема переводу!»

Свято Преподобних апостолів Петра і Павла у  Білобожниці поєдналось із  днем Села , яке жителі відзначили масовими гуляннями на центральному стадіоні.  Святкування почалось із концертної програми, яка складалася із двох частин:     З привітальним словом до односельчан звернувся голова Білобожницької громади Греськів Я. Л., який подякував за чудово зорганізоване святкове дійство, кульмінацією якого став виступ співачки Катерини Шимків, яку  запросив народний депутат Олег Барна, чим додав святу ще більшої феєрії.  А на завершення цієї дефеляди білобожниччан  і гостей свята чекала неперевершена жива музика у виконанні гурту «Мальви». Тож хочеться подякувати працівникам культури Білобожницької громади та спонсорам дійства, без яких би цієї  цікавої події не відбулось. 

12:58 18.07.2016

16.07. -День Бухгалтера

16.07. -День Бухгалтера

Шановні бухгалтери, Вітаємо Вас з професійним святом! День бухгалтера відзначається для того, щоб підкреслити надзвичайно важливу роль вашої професії у сучасному суспільстві. Важко уявити собі галузь національної економіки де б не використовувалась Ваша праця, Ваш досвід та професійні знання. Від щирого серця бажаємо Вам здоров’я та щастя, розсудливості та впевненості, а також великого успіху, який буде супроводжувати Вас у всіх Ваших справах!

00:31 17.07.2016

ВСІХ-ВСІХ БІЛОБОЖНИЦЯ ЗАПРОШУЄ НА ДЕНЬ СЕЛА!!!!!!!

ВСІХ-ВСІХ БІЛОБОЖНИЦЯ ЗАПРОШУЄ НА ДЕНЬ СЕЛА!!!!!!!

Щиро запрушуємо ВАС на святкування Дня села Білобожниця!!!!Заходи розпочнуться о 17.00 на сільському стадіоні з офіційної частини,продовжаться святковим концертом за участі наших рідних колективів та відомою артисткою,дискотекою і завершаться святковим феєрверком.                                                СВЯТКУЄМО ВСІЄЮ ГРОМАДОЮ!!!!

14:32 11.07.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь