БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

З Днем Збройних Сил України!!!

З Днем Збройних Сил України!!!

З Днем Збройних Сил України!  Всіх, хто служив, воював, розуміє, що таке військовий обов'язок перед державою і народом, всіх, хто нині знаходиться на передовій, і хто готовий будь-якої миті взяти до рук зброю і стати на захист своєї країни і своїх рідних! Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди. Україна вірить в вас та бажає миру!Дякуємо кожному воїну за самовіддану службу на фронті та в тилу. Дякуємо за незламну силу волі, стійкість, мужністьСлава ЗСУ!

10:58 06.12.2016

Покази лічильника

Покази лічильника

Покази газових лічильників рекомендовано подавати з 1 по 5 числа наступного місяця . Ном. телеф. : 2-62-23, 2-14-13, 2-24-34. ЧОРТКІВГАЗ.

15:27 25.11.2016

День Гідності та свободи

День Гідності та свободи

21 листопада Україна відзначає День Гідності та свободи, третю річницю Євромайдану, який запустив такий бажаний та потрібний процес змін, змін за які Україна заплатила тисячами й тисячами життів своїх синів та доньок. Це день, коли ми думаємо про майбутнє, але, водночас, пам’ятаємо тих, хто віддав найдорожче в боротьбі за це майбутнє. Тих, які ціною власного життя змінили історію України. Три роки тому українці зробили свідомий вибір, коли перебороли страхи і взяли на себе відповідальність за долю країни і наш святий обов’язок продовжити боротьбу та виграти бій за кращу долю українського народу.

19:23 21.11.2016

ПРИВІТАННЯ ДЛЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!!

ПРИВІТАННЯ ДЛЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!!

Шановний ЯРОСЛАВЕ ЛЬВОВИЧУ! Прийміть щиросердечні вітання з 55-річчям від дня народження! Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця внесли вагомий внесок у розвиток нашої громади, забезпечили повагу серед колег. Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот. Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров"я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. А в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років.Живіть довго, в щасті, благополуччі та при доброму здоров"ї!  З ПОВАГОЮ ,ВАШ КОЛЕКТИВ!!!!

12:41 19.11.2016

ЗІ СВ'ЯТОМ ЗАХИСТНИКА УКРАЇНИ!

ЗІ СВ'ЯТОМ ЗАХИСТНИКА УКРАЇНИ!

Вітаємо наших наймужніших, найсильніших, найкращих чоловіків!  Бажаємо найміцнішого здоров’я, успіхів та надійного тилу!  І нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого! 

14:11 14.10.2016

Покров Пресвятої Богородиці

Покров Пресвятої Богородиці

Вітаємо з Покровом святої Богородиці, Нехай не відати нікому ні печалі, ні бід, Нехай все те, про що попросите , прийде і виповниться, Нехай добром і любов'ю ваше життя наповниться, І ви щасливі будете сто зим і сто літ.

14:02 14.10.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь