A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області

Електронний реєстр листків непрацездатності функціонуватиме по-новому

Пенсійний фонд України повідомляє про заплановане з 01 червня 2021 року поетапне впровадження електронної форми листків непрацездатності, сформованих на підставі медичних висновків про тимчасову непрацездатність, що передбачено Порядком організації ведення Електронного реєстру листків непрацездатності та надання інформації з нього, відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 31 березня 2021 року № 323 (далі – Порядок).

08:14 03.06.2021

Про виплату пенсій та грошової допомоги з 01 вересня 2021 року

Кабінет Міністрів України ухвалив постанову, якою запровадив конкурсний відбір надавачів послуг з доставки пенсій та грошової допомоги за місцем проживання одержувачів. На сьогодні їх надає АТ „Укрпошта" на монопольних умовах.

08:32 17.05.2021

ПРО ПЕРЕРАХУНОК ПЕНСІЙ З 01.04.2021 РОКУ ПРАЦЮЮЧИМ ПЕНСІОНЕРАМ

Статтею 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» (далі – Закон) передбачено, що з 1 квітня, без додаткового звернення до органів Пенсійного фонду, проводиться перерахунок пенсій особам, які після призначення/попереднього перерахунку пенсії продовжували працювати та набули не менше 24 місяців страхового стажу, або менше 24 місяців страхового стажу, але після призначення/попереднього перерахунку пройшло не менше 2-х років.

08:22 17.05.2021

ЗМІНИ В ОРГАНІЗАЦІЇ ВИПЛАТИ І ДОСТАВКИ ПЕНСІЙ ТА ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ

Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільської області повідомляє, що Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову № 277 „Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України”.

13:57 19.04.2021

Із 1 квітня допомогу на поховання органи Пенсійного фонду України виплачують лише на банківський рахунок

Відповідно до Порядку виплат пенсій та грошової допомоги через поточні рахунки в банках, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 серпня 1999 року № 1596  визначено механізм виплати, зокрема, допомоги на поховання і сум пенсій, грошової допомоги, недоотриманих у зв’язку із смертю одержувача, шляхом зарахування на поточні рахунки осіб, які мають право на отримання таких виплат, в уповноважених банках.

09:35 05.04.2021

Добровільна участь в системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування

Добровільна участь в системі загальнообов’язкового державного  пенсійного страхування надає  можливість забезпечити страховий стаж і створити умови для збільшення розміру майбутньої пенсії громадян.

08:45 30.03.2021

Із привітаннями довгожительці Чорткова!

Довгожителі – це жива історія краю. Уклін їхній життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед лихоліттями війни. У ці весняні дні, іще одна жителька Тернопільщини, а саме Шумка Євгенія Онуфріївна із міста Чорткова відзначила 100-річний ювілей.

09:05 22.03.2021

Індексація пенсій з 01 березня 2021 року

  Відповідно до статті 42 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 22.02.2021 № 127 Головним управлінням з 1 березня цього року проведено перерахунки пенсій, із застосуванням коефіцієнта збільшення показника середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески, та який враховується для обчислення пенсії, в розмірі 1,11. Підвищення отримають такі категорії пенсіонерів:

09:03 22.03.2021

Детінізація трудових відносин та заробітної плати

Легальна трудова діяльність – це основа соціальної захищеності працюючого населення. “Тіньова“ зайнятість послаблює соціальний захист працівників, зменшує надходження до бюджетів та державних соціальних фондів. Відповідно до нині діючого пенсійного законодавства встановлена пряма залежність розміру пенсії від страхового стажу та заробітку, з якого фактично сплачені страхові внески до Пенсійного фонду. У страховий стаж враховуються лише ті періоди роботи, у яких проводилось нарахування та, за які повністю сплачені страхові внески із заробітної плати в сумі не меншій мінімального страхового внеску, що і визначено статтею 24 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.

09:01 22.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь