A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області

Щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану

1. Щодо необхідності декларування та подання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані стосовно майна та грошових коштів, отриманих з 24.02.2022 суб’єктом декларування та членом його сім’ї від третіх осіб для допомоги силам безпеки та оборони України та (або) особам, які постраждали внаслідок агресії російської федерації.

11:40 05.05.2022

Щодо подання декларації «кандидата на посаду» та проведення спеціальної перевірки

Відповідно до ч. 3 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» (далі — Закон) особа, яка претендує на зайняття посади, зазначеної у п. 1, пп. «а» п. 1, ч. 1 ст. 3 Закону до призначення на посаду подає декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

11:38 05.05.2022

Щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рах

Відповідно до пункту 3 частини 6 статті 13-1 Закону України «Про запобігання корупції» (далі — Закон) основними завданнями уповноважених підрозділів (уповноваженої особи) є, зокрема, надання методичної та консультаційної допомоги з питань додержання законодавства щодо запобігання корупції.

11:36 05.05.2022

За які періоди враховується заробіток особи при обчисленні пенсії?

Розмір пенсії за віком, який визначається відповідно до Закону України від 9 липня 2003 року № 1058-IV «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» (далі — Закон 1058) у кожної особи свій індивідуальний, оскільки залежить від:

11:35 05.05.2022

Як призначити пенсію під час війни?

Громадяни України, які набули права на пенсію під час воєнного стану, але були змушені змінити основне місце проживання, можуть звернутися за призначенням пенсії в будь-який сервісний центр Пенсійного фонду на території України. Заявку на оформлення пенсії можна подати незалежно від місця прописки та фактичного проживання (перебування). Перелік сервісних центрів за посиланням: https://www.facebook.com/pfu.gov.ua.

14:57 08.04.2022

Щодо строків подання звітності стосовно нарахування та сплати збору на обов’язкове пенсійне страхування

Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області повідомляє, що у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України Верховною Радою України прийнятий Закон України від 03.03.2022 № 2115-ІХ “Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни” (далі – Закон № 2115) яким установлено:

15:09 30.03.2022

Як отримати допомогу на поховання внутрішньо переміщеним особам?

Головне управління повідомляє, що у разі смерті пенсіонера допомога на поховання виплачується у розмірі двомісячної пенсії померлого тим особам, які здійснили поховання. Якщо померла особа була “військовим” пенсіонером, то особі, яка здійснила поховання, виплачується допомога у розмірі тримісячної пенсії, але не менше п’ятикратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

09:36 24.03.2022

Особливості виплати пенсії на період воєнного стану

Уряд ухвалив альтернативні способи виплати та доставки пенсій на період введення воєнного стану та випадок збоїв у роботі банківської установи, а також для переміщених осіб, які отримують пенсію через поштового оператора.

08:44 07.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь