БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

"Господи ,прийми нашу молитву за Україну!"

"Господи ,прийми нашу молитву за Україну!"

         На велике церковне свято Успіння Пресвятої Богородиці малі і великі калинівщани о 3-й годині пополудні відначили урочисто  26 річницю Дня  Незалежності нашої багатостраждальної неньки - України. У цей святковий день линули від серця слова : "Господи,прийми нашу молитву за Україну!". І цей велелюдний дзвін людських прохань линув над селом,розливаючись багатогосими піснями і молитвами щирих українців і разом з церковними куполами сягав до Бога.

12:46 04.09.2017

З Днем Знань!!!!

З Днем Знань!!!!

Дорогі друзі! Вітаємо Вас із чудовим хвилюючим святом — Днем Знань! Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам — до своєї другої домівки — у школи та вузи. Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця.  Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з вчителями, викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам — ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! Щасти Вам!

09:21 01.09.2017

«Про вивчення стану готовності навчальних закладів громади до початку 2017-2018 навчального року»

«Про вивчення стану готовності навчальних закладів громади до початку 2017-2018 навчального року»

      З метою здійснення контролю за фактичним станом готовності навчальних закладів Білобожницикої ОТГ до роботи в новому 2017-2018 н. р. та в осінньо- зимовий період 22 серпня 2017 року та у відповідності до розпорядження сільського голови Греськіва Я.Л. № 66-од від 16 серпня 2017р «Про вивчення стану готовності навчальних закладів громади до початку 2017-2018 навчального року» відбувся об’їзд шкіл комісією, яку очолив голова ОТГ Греськів Я.Л. У складі комісії:

14:28 31.08.2017

Незалежна моя,Україно!!!

Незалежна моя,Україно!!!

    "Незалежна моя,Україно сонцесяйна державо,моя!!!" під такою назвою відбувся тематичний захід у Семаківцях,присвячений до 26-ої річниці Незалежності України.

10:57 29.08.2017

«Ми українці!»

«Ми українці!»

Україна починається з кожного з нас. Україна - це ми, наше життя, будні і свята, наші радості та перемоги.      «Ми українці!». Під такою назвою 24 серпня в Будинку            культури с. Білобожниця за сприяння завідувача сектором культури Майхрук Н.М. відбувся святковий концерт, приурочений 26-й річниці Незалежності України.      Всечесні отці та усі присутні щиро  помолилися за долю нашої Батьківщини. З вітальним словом до односельчан та гостей свята звернулися Народний депутат України Барна О. С. та сільський голова Греськів Я. Л. Аматори сцени демонстрували свої таланти. Учасники свята намагалися передати присутнім все тепло сердець і любов до Батьківщини. Гості були зачаровані мелодійними піснями, танцювальними композиціями, звучанням патріотичної поезії та акторськими здібностями. Важко було б провести таке дійство без спонсорської допомоги. Тож хочеться висловити щиру вдячність директору ПАП «Дзвін» Градовому В,С. за подарований ноутбук для Будинку культури, Народному депутату України Барні О.С. та сільському голові Греськіву Я.Л. за надання фінансової допомоги.            Зав. бібліотекою с.Білобожниця Джага І.

22:59 25.08.2017

З Днем Незалежності, друзі!!!!!

З Днем Незалежності, друзі!!!!!

Цей день — один з найважливіших в історії нашої держави. Крок за кроком ми продовжуємо робити її сильною, незалежною!!!!Від нас всіх залежить,якою вона буде- сильна чи  немічна,вільна чи підвладна!!!!Тримаймося разом,допомагаймо один одному!!!!! І МИ ЗДОБУДеМО СПРАВЖНЮ НеЗАЛЖНІСТЬ!!!!

22:17 24.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь