A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

З Днем Збройних Сил України!

З Днем Збройних Сил України!

Шановні військовослужбовці, воїни, ветерани війни і Збройних Сил! 6 Грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.

09:43 06.12.2020

Міжнарожний день волонтера

Міжнарожний день волонтера

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!  Щороку, 5 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера. Справа волонтерів завжди залишається однією із найбільш шанованих серед людей. Творити добро на благо тих, хто його потребує – справа не з легких. Тому висловлюю щиру подяку усім волонтерам нашої громади та всієї України. Ваші вчинки важливі та неоціненні. Нехай ваші благі справи повертаються до вас сторицею.

15:28 05.12.2020

Нові призначення

Нові призначення

Враховуючи те, що чинним законодавством не передбачено механізму виконуючого обов’язків старости, депутатський корпус Білобожницької сільської ради , за поданням голови, затвердив на посади старост з випробовувальним терміном на півроку.

15:21 05.12.2020

"Шість цеглинок": ігри для першачків НУШ

"Шість цеглинок": ігри для першачків НУШ

Третій рік поспіль, на підставі Меморандуму про взаєморозуміння між TXE LEGO Fundation та Міністерством освіти і науки України, заклади загальної середньої освіти  забезпечуються ігровими наборами LEGO Six Briscks. 27 листопада  2020р. управління освіти і науки  Тернопільської обласної державної адміністрації  передало 38 ігрових  наборів  відділу освіти, молоді та спорту Білобожницької сільської ради.  2 грудня 2020 р. ці набори було передано у перші класи НУШ закладів загальної середньої  освіти Білобожницької ОТГ, як дидактичний матеріал для впровадження методик ігрового та діяльнісного навчання. 

15:05 02.12.2020

«РОЗПОЧАЛА РОБОТУ ВЕЛИКА БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА»

«РОЗПОЧАЛА РОБОТУ ВЕЛИКА БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА»

26.11.2020 року відбулася перша сесія Білобожницької сільської ради VIII скликання. Голова Білобожницької сільської територіальної виборчої комісії Віолетта Козак доповіла про результати виборів голови та депутатів Білобожницької об’єднаної територіальної громади, які відбулися 25 жовтня 2020 року. На сесію були запрошені представники духовенства, депутат обласної ради Василь Градовий та депутати районної ради Ярослав Пліщук і Василь Градовий. Новообраний сільськой голова та 22 депутати склали присягу і пообіцяли плідно працювати на благо та розвиток громади. Віктор Шепета, у свїй промові, висловив щиру вдячність усім жителям Білобожницької громади, які підтримали його кандидатуру на посаду голови. Зокрема він відзначив: "Дякую, що не повірили усій тій брехні та бруду, якими намагалися мене очернити. Розумію, що кожен голос відданий за мене - це надія і довіра, які я повинен виправдати своє працею. Роботи попереду дуже багато. Обіцяю, що з новим складом депутатів працюватимемо за принципом: чесність, відкритість, прозорість. Зробимо разом громаду кращою"

14:50 27.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь