A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Капітан військового корабля завітав до дітей Білобожницької громади

Капітан військового корабля завітав до дітей Білобожницької громади

В кінці 2020 року, з ініціативи сільського голови Віктора Шепети, школярі та вихованці дитячих садків Білобожницької громади написали вітальні листівки з Новим Роком та Різдвом Христовим бійцям Збройних сил України, хлопцям, які захищатимуть нас в той час, коли ми всією родиною святкуватимемо Святий вечір та Різдво. Листи розлетілись в усі куточки нашої держави. І ось перший результат: 4 січня 2021 року до нас в громаду прибув командир одного з військових кораблів ЗСУ і зустрівся із школярами Білобожницької та Косівської ЗОШ. Командир передав слова вдячності, привітання від військових та запросив відвідати бойовий корабель – ось перші результати зустрічі!

20:59 05.01.2021

Знай наших!

Знай наших!

З метою формування у дітей та учнівської молоді системи ціннісних орієнтацій, які викладенні в Українській Хартії вільної людини, виховання самостійної особистості, відповідальної за власне життя та життя країни, активного члена громадянського суспільства, підвищення ефективності впровадження духовних і моральних цінностей у грудні 2020 року був проведений конкурс серед учнів 8-11 класів освітніх закладів області «Українська Хартія вільної людини – простір для дієвої життєтворчості молоді». На обласний етап конкурсу від Білобожницької громади був представлений артбук Ридодубівської гімназії. Колектив учнів 9 класу гімназії (керівник: Огаль Галина Михайлівна) став призером конкурсу, отримав Гран-прі, нагороджений дипломом обласного управління освіти і науки Тернопільської ОДА та грошовою премією (3000 грн)

19:54 24.12.2020

Важливо!

Важливо!

Білобожницька сільська рада повідомляє, що у зв'язку з  змінами адміністративно-територіального устрою населених пунктів України, на виконання листа Державної казначейської служби України від 11.12.2020р. № 16-08-08/22557 "Про відкриття рахунків для зарахування надходжень"  в Казначействі України (ЕАП) МФО 899998 та з метою недопущення втрат та зарахування податків, зборів, платежів до бюджету в повному обсязі, з 01 січня 2021 року буде відкрито нові банківські рахунки для зарахування надходжень.

16:14 22.12.2020

В селі Косів будуватимуть амбулаторію

В селі Косів будуватимуть амбулаторію

16 грудня Голова Білобожницької громади Віктор Шепета спільно із заступником Чортківської РДА Іваном Заболотним, головним лікарем Чортківської ПМСД Ярославом Ратушняком, старостою села Косів Андрієм Бідочко та депутатом Надією Штиник оглянули земельну ділянку, на якій планується будівництво нової амбулаторії загальної практики сімейної медицини і вже виготовлена проектно – кошторисна документація. Потреба будівництва нової амбулаторії виникла у зв’язку з тим, що діюча амбулаторія розташована на далекій відстані від села Косів ( вул. Хомяківська – колишній хутір ), що створює незручності для жителів села при отриманні медичних послуг. Тому, за державною програмою та при співфінансуванні з місцевого бюджету, планується побудувати нову амбулаторію загальної практики сімейної медицини для забезпечення доступної якісної первинної медичної допомоги за місцем проживання.

13:54 17.12.2020

Замість ялинки - зимовий букет

Замість ялинки - зимовий букет

Кожен з нас, як дорослі так і діти, щиро чекаємо  прекрасних, наповнених дивом та щирими сподіваннями новорічних свят, і тому дуже старанно до них готуємось. Результат такої активної підготовки  прекрасно видно на  виставках-конкурсах творчої та художньої  майстерності.

16:26 14.12.2020

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

З 01.09.2020 почав працювати новий механізм отримання грошової компенсації одноразової допомоги "Пакунок малюка".  Відтепер у батьків є право обирати, що для їх малюка є необхідним: чи потрібен їм одяг, якщо в них вже є діти, особливо діти які мають маленьку різницю у віці, або якщо дитина має алергію і їй не підходять засоби, передбачені у натуральній формі пакунку. Деталі щодо механізмів реалізації та алгоритм дій для отримання допомоги - у інфографіці.

14:12 11.12.2020

Заплановано відкриття автобусного маршруту Буданів - Чортків

Заплановано відкриття автобусного маршруту Буданів - Чортків

На звернення голови Білобожницької громади Віктора Шепети, 10 грудня в Білобожницькій сільській раді відбулася робоча зустріч щодо відкриття автобусного маршруту загального користування Буданів - Чортків.

12:09 10.12.2020

В Білобожницькій громаді запрацює поліцейська станція

В Білобожницькій громаді запрацює поліцейська станція

Сьогодні, 10 грудня, між сільським головою Віктором Шепетою та Головним управлінням Національної поліції в Тернопільській області було підписано меморандум про співпрацю та створення поліцейської станції на території Білобожницької громади.

10:52 10.12.2020

Білобожницька ЗОШ І - ІІІ ступенів - переможець відбіркового етапу конкурсу "Кращий заклад загальної середньої освіти - 2020"

Білобожницька ЗОШ І - ІІІ ступенів - переможець відбіркового етапу конкурсу "Кращий заклад загальної середньої освіти - 2020"

Під патронатом голови Тернопільської обласної державної адміністрації проходить обласний конкурс «Кращий заклад загальної середньої освіти - 2020». Метою якого є підтримка та популяризація кращого педагогічного досвіду.

12:21 06.12.2020

Учитель року - 2021

Учитель року - 2021

Завершився І етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021». Кращі з кращих освітян Чортківщини упродовж кількох днів захищали свої проєкти, виконували тестові завдання з фаху та методики викладання навчальних предметів, проводили майстер-класи, представляли власний досвід, демонстрували практичні навички.

11:39 06.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь