БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

Чортківське відділення Фонду соціального страхування

Відсторонення невакцинованих працівників, які хворіють, потрібно відкласти

На початку листопада освітян і окремих держслужбовців, для яких визначена обов'язковість вакцинації від COVID-19, однак які відмовились від її проведення, було відсторонено від роботи. А з 09 грудня обов’язкове щеплення буде також поширено на соціальних працівників і робітників стратегічних підприємств.

08:23 30.12.2021

Збільшився розмір щомісячних компенсацій за здійснення догляду за потерпілими

З сьогоднішнього дня було збільшено мінімальний розмір витрат на здійснення медичного і стороннього догляду за потерпілими на виробництві, які у повному обсязі компенсує Фонд соціального страхування України.

08:22 30.12.2021

Під опікою Фонду знаходиться 100 тисяч осіб з інвалідністю

Сьогоднішній день, 03 грудня, за рішенням ООН щорічно відзначається як Міжнародний день людей з інвалідністю, аби привернути увагу до потреби захисту їх прав, підвищення благополуччя та важливості інтеграції у суспільне життя.

08:22 30.12.2021

За допомогами від ФССУ звернулись 2,8 млн людей – їм нараховано виплати на 18,4 млрд грн

Усі українські працівники мають право на компенсацію втраченого заробітку за час тимчасової втрати працездатності, догляду за хворими родичами, самоізоляції від COVID-19, на період відпустки по вагітності та пологах тощо. Цей страховий захист забезпечує Фонд соціального страхування України.

08:21 30.12.2021

Важлива інформація

У зв’язку з оголошенням на усій території України карантину, надання консультацій громадянам, прийом громадян структурами ВД Фонду проводиться дистанційно, при необхідності особистого звернення – з дотриманням норм індивідуального захисту. Працівники Фонду цінують здоров'я та життя людей, разом з тим, не залишаючи їх без фахової підтримки.

16:28 30.11.2021

Верховна Рада розширила страховий захист за кошти держбюджету на медиків приватних лікарень

Фонд соціального страхування України здійснить одноразові страхові виплати за кошти державного бюджету у разі смерті або набуття інвалідності внаслідок профзахворювання на COVID-19 для медичних працівників закладів охорони здоров’я усіх форм власності та ФОП. Здійснення виплат буде розпочато після внесення відповідних змін до постанови КМУ від 17.06.2020 № 498.

08:17 24.11.2021

Фахівці Фонду відповіли на питання бухгалтерів і роботодавців щодо роботи з е-лікарняними

Як подати заяву-розрахунок, якщо в ПІБ працівника в е-лікарняному є помилка, за якими даними визначати страховий стаж, як оплачувати лікарняні по догляду за дитиною тривалістю понад 14 днів і чи можна продовжити е-лікарняний паперовим?

08:17 24.11.2021

20% вагітних жінок працевлаштовані у київських роботодавців

Київські роботодавці подали на оплату до Фонду соціального страхування України декретні лікарняні 21 тисячі 275 жінок за підсумками січня–жовтня. Це 20,2% від усіх працюючих жінок, які звернулись за допомогами по вагітності та пологах у зазначеному періоді.

08:16 24.11.2021

Фонд профінансує декретну допомогу, незважаючи на відсторонення від роботи через відмову від вакцинації

Фонд соціального страхування України здійснить фінансування допомоги по вагітності та пологах незалежно від того, чи було застраховану особу відсторонено від роботи через відмову від обов’язкового профілактичного щеплення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19.

08:16 24.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь