A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

Чортківське відділення Фонду соціального страхування

Фонд профінансував щомісячні страхові виплати за травень у повному обсязі

Станом на сьогодні ФССУ завершив фінансування щомісячних страхових виплат за травень, кошти перераховано вчасно та в повному обсязі для майже 200 тисяч осіб. На це направлено 890 мільйонів гривень.

11:04 22.06.2021

День лікарняного «найдорожчий» у Києві та «найдешевший» на Чернігівщині

Допомога по тимчасовій втраті працездатності фінансується Фондом соціального страхування України з метою компенсації застрахованим особам втраченого за час лікування, догляду за хворими дітьми або самоізоляції від COVID-19 заробітку. Її розмір залежить від середнього доходу працівника та тривалості його страхового стажу: від 50 % середньої зарплати (стаж до 3 років) і до 100 % (стаж – понад 8 років), а в разі самоізоляції – 50 % доходу незалежно від тривалості стажу.

10:59 22.06.2021

Застраховані особи можуть відновити здоров’я на базі санаторно-курортних закладів після важкої хвороби, операції чи травми за кошти ФССУ

Реабілітаційне лікування на базі санаторно-курортних закладів дозволяє швидше відновитись після важких захворювань, операцій і травм, а в деяких випадках уберегти від настання первинної інвалідності.

10:58 22.06.2021

Допомоги на поховання застрахованих осіб призначено для 5 526 сімей

Упродовж січня-травня 2021 року Фонд соціального страхування України нарахував допомоги на поховання родинам 5 526 застрахованих осіб, які померли у період трудової діяльності. За той же період 2020 року було профінансовано 4 267 допомог на поховання.

10:55 22.06.2021

Як відбувається створення та оплата е-лікарняних?

Щороку українські лікарі видають понад 5 мільйонів листків непрацездатності. Однак після завершення перехідного етапу та повного переходу закладів охорони здоров’я на формування електронних медичних висновків, лікарняні формуватимуться автоматично!

10:53 22.06.2021

Допомоги від Фонду нараховано для 1,5 млн осіб за підсумками 5 місяців

Кожна застрахована особа має право на компенсацію втраченого заробітку за час тимчасової втрати працездатності, догляду за хворими родичами, самоізоляції від COVID-19, на період відпустки по вагітності та пологах тощо. Страховий захист працівників забезпечується Фондом соціального страхування України.

10:52 22.06.2021

НЕМАЄ АЛЬТЕРНАТИВИ ВАКЦИНАЦІЇ – ЦЕ ЄДИНИЙ СПОСІБ УБЕЗПЕЧЕТИСЬ ВІД НФІКУВАННЯ НА COVID-19

В теперішніх умовах непростої ситуації в державі, викликаної епідемією COVID-19, людям потрібні, крім слів підтримки, конкретна адресна  турбота про кожного. Їм необхідно вижити, зберегти здоров’я та працездатність. 

09:22 16.06.2021

Фонд профінансував щомісячні страхові виплати за травень у повному обсязі

Станом на сьогодні ФССУ завершив фінансування щомісячних страхових виплат за травень, кошти перераховано вчасно та в повному обсязі для майже 200 тисяч осіб. На це направлено 890 мільйонів гривень.

08:25 16.06.2021

Як відбувається проходження е-лікарняного на підприємстві?

Поступово Україна переходить на автоматичне формування е-лікарняних замість видачі паперових листків непрацездатності. Перехідна модель триватиме з червня по серпень цього року, однак уже зараз багато роботодавців почнуть працювати з електронною версією звичних лікарняних. Е-лікарняні, як і паперові, є підставою для надання працівникам допомоги по тимчасовій втраті працездатності, а також по вагітності та пологах.

11:03 15.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь