БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

ЗВІТ З ПРОВЕДЕННЯ БЛАГОДІЙНОЇ ВИСТАВИ У БІЛОБОЖНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 16.10.2024 13:27
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

Починаючи з червня цього року селами Білобожницької громади курсував драматичний гурток у складі працівників культури та активних мешканців громади, які добровільно згуртувались для проведення благодійної вистави на підтримку Збройних Сил України.

"Дячиха" – соціально-побутова комедія, в якій відтворені народні обряди і звичаї, написана Т. Сулимою. Завдяки учасникам художньої самодіяльності глядачі наших сіл мали можливість здійснити цікаву подорож у минуле, прикрашену барвистими декораціями та автентичним колоритом.

Станом на зараз із допомогою в організаційних питаннях і підтримкою голови Білобожницької громади Віктора ШЕПЕТИ об’їзд сіл Білобожницької громади завершено. В загальній сумі було зібрано 247 603 гривні та 20 євро! Ці кошти було витрачено наступним чином:

1) Закуплено 11 FPV-дронів для наших захисників: Віталія КОЛІВОШКО (с. Білий Потік), Миколи ДІДЮКА (с. Калинівщина), Павла БОСЯКА (с. Джурин), Івана НІСЕВИЧА (с. Косів), Миколи ЧАЙКІВСЬКОГО (с. Джурин), Ігоря СМЕРЕЧИНСЬКОГО (с. Джурин), Бориса КОЗАРІВА (с. Білобожниця), Григорія ДМИТРОВСЬКОГО (с. Полівці), Олега ВЕРБІЦЬКОГО (с. Криволука), а також два для захисників із 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади;

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

2) Закуплено тепловізор HikMicro Falcon FQ50 для військового із села Ромашівка Анатолія МЕЛЬНИКА;

Фото без опису

3) Закуплено інверторний генератор MaXpeedingRods MXR3500 для військового із села Джуринська Слобідка Миколи ПРОКОПІВА;

Фото без опису

4) Закуплено зарядну станцію NewsMy S600P для військового із села Базар Андрія СЕНЧУКА;

Фото без опису

5) Закуплено комплектуючі для дрона DJI Mavic 3 (тримач підвісу та шлейф підвісу) для військового із села Джурин Вадима ГРИНІВА;

6) Закуплено павербанк для військового із села Джуринська Слобідка Бориса ОНИЩУКА;

Фото без опису

7) Частину додано для закупівлі РЕБ для 80-го батальйону територіальної оборони;

Фото без опису

8 ) Частину передано в Ридодубівську школу до загального рахунку для закупівлі необхідного спорядження військовослужбовцям із села Ридодуби.

Дякуємо учасникам драмгуртка, які жертвуючи власним часом та силами, організувалися з метою втілення цієї благодійної мистецької акції! За транспортування декорацій подяка мешканцю села Джурин Тарасу МАКАРІВСЬКОМУ!

Вдячні жителям сіл нашої громади за яскраву віддачу, підтримку, теплий прийом і внесок у нашу перемогу! Дякуємо активному волонтеру, депутату Білобожницької сільської ради, всечесному отцю Любомиру ФІНКОВСЬКОМУ за допомогу в закупівлі дронів! Також за активну участь у зборі дякуємо Православній Церкві Воздвиження Чесного Хреста Господнього села Ромашівка та аграріям нашої громади: депутату Тернопільської обласної ради Василю ГРАДОВОМУ (ПАП «Дзвін»), депутату Тернопільської обласної ради Олегу ВОЙЦИШИНУ (ПАП «Довіра»), депутату Білобожницької сільської ради Марії ГОРБАЛЬ (ПП «Агро-Спектр»), депутату Білобожницької сільської ради Михайлу ЗАРІВНОМУ (ПСП «Захід-Агро»), Скотту КОВАНУ (ТОВ «Калина Фармінг»), Юрію ЛАВРЕНЮКУ (ТОВ «Агрополіс»).

У такий важкий для країни час надзвичайно важливо різними способами долучатися і допомагати нашим військовим, адже вони стоять у нерівному бою за кожного з нас.

Наразі драматичний гурток продовжує ставити благодійну виставу «Дячиха» вже за межами нашої громади.

Чекаємо нових інсценізацій!

Творчої наснаги, натхнення, віри й миру!

Разом до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь