БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

ДРАМГУРТОК БІЛОБОЖНИЦЬКОЇ ГРОМАДИ З БЛАГОДІЙНОЮ ВИСТАВОЮ ПОБУВАВ У МІСТІ СКАЛАТІ

Дата: 14.10.2024 16:29
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

13 жовтня, з допомогою голови Білобожницької громади Віктора ШЕПЕТИ у вирішенні організаційних питань та за сприяння активного волонтера, депутата Білобожницької сільської ради, всечесного отця Любомира ФІНКОВСЬКОГО, у приміщенні Будинку культури міста Скалат Тернопільського району відбулась благодійна вистава на підтримку ЗСУ "Дячиха" за мотивами комедії Тетяни Сулими. Виставу організовано драматичним гуртком Білобожницької громади під керівництвом режисера-постановника Дмитра СЯКАЛЮКА.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

З ініціативи громадської організації «Опора титанів», яка об’єднала родичів полонених та безвісти зниклих воїнів, під час вистави у приміщенні Будинку культури діяла благодійна ярмарка різноманітних патріотичних виробів та прикрас ручної роботи, організована завідувачем клубу села Семаківці Андріаною БОЙЧУК. Кошти, зібрані з ярмарки було додано до коштів, зібраних з вистави.

Спільними зусиллями вдалося зібрати суму в розмірі 2 840 гривень, які передано всечесному отцю Любомиру ФІНКОВСЬКОМУ для допомоги в закупівлі БПЛА для ЗСУ.

Принагідно звітуємо: за кошти, зібрані з попередніх благодійних вистав у Сороцькому та Глещаві спільно з донатами благодійників на волонтерський рахунок отця Любомира, закуплено два 7-дюймових FPV-дрони, які незабаром потраплять до рук наших захисників.

Фото без опису

Дякуємо учасникам драмгуртка за організацію цієї благодійної мистецької акції! Вдячні жителям міста за прийом і внесок у нашу спільну перемогу!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь