БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

15 ЛИПНЯ - ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

Дата: 15.07.2024 09:19
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Сьогодні, 15 липня, згідно з церковним календарем, в День пам'яті рівноапостольного князя Володимира Великого та День Хрещення Русі-України, відзначаємо День Української Державності.

Історія державності України сягає своїм корінням часів заснування міста Києва та розквіту держави за часів князя Київського Володимира Великого — державотворця, який прийняттям у 988 році Християнства засвідчив цивілізаційний вибір Київської Руси.

Нинішня війна також є одним з етапів новітнього українського державотворення — усвідомленням необхідності існування нашої держави. Цей етап неодмінно завершиться нашою перемогою, адже українці рішуче показали, що не готові віддавати ні клаптика рідної землі загарбнику, а будуть боротися за неї до останнього.

У цей день вітаємо жителів Білобожницької громади, а особливо, наших відважних воїнів - тих, хто зараз ціною власного життя захищає Українську державу, втілюючи в собі всю її історичну велич та силу!

Сьогодні в пріоритеті найголовніше - пришвидшення нашої перемоги над ворогом. А після цього - відбудова Української держави, її зміцнення та розвиток!

З повагою - сільський голова Віктор ШЕПЕТА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь