БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

РОБОТА ДЛЯ ВПО: ТИ ПОТРІБЕН✔

Дата: 06.10.2023 11:52
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

5 жовтня, в рамках інформаційної кампанії "Робота для ВПО: ти потрібен", фахівці Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості організували захід для  внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток у БФ "Дім милосердя" на тему: «Надання соціальних послуг клієнтам служби зайнятості».

Фото без опису


«Головне завдання служби зайнятості сьогодні - допомогти внутрішньо переміщеним особам працевлаштуватися та інтегруватися в  місцеві громади», - зазначила начальник відділу кар'єрного консультування Тетяна Сусла.

Фото без опису


Під час заходу фахівці ознайомили вимушено переміщених осіб з переліком вільних робочих місць і вакантних посад, активними програмами зайнятості, що реалізовуються в регіоні, можливостями професійного навчання та перенавчання, державними програмами, що спрямовані на підтримку підприємницьких ініціатив та ін.

Фото без опису


Психолог Ірина Боднар наголосила, що служба зайнятості може надати підтримку у складанні резюме та навчити технікам пошуку роботи. Служба зайнятості надає широкий спектр соціальних послуг з урахуванням їх можливостей, інтересів та професійного досвіду.


Учасники заходу мали можливість задавати запитання та отримали на них вичерпні відповіді. Ця зустріч стала важливим кроком у забезпеченні соціальної підтримки та інтеграції ВПО в українському суспільстві.
Нагадаємо, інформаційна кампанія ініційована Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України за підтримки Державного центру зайнятості та обласних військових адміністрацій,  триває упродовж вересня - жовтня 2023 року.

Фото без опису


Для отримання більш докладної інформації та доступу до цих послуг варто звернутися до Чортківської філії Тернопільського обласного центру  зайнятості за телефоном 📞0352 40 58 54 або за адресою: м.Чортків, вул.Хічія, 1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь