БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Дата: 24.08.2023 10:17
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Сьогодні, 24 серпня, Україна відзначає найважливіше для кожного українця державне свято - День Незалежності, який вже другий рік поспіль проходить в умовах воєнного стану.

Зі своїми працьовитими, волелюбними людьми, родючими землями, безкінечно красивими пейзажами Україна завжди була жаданою здобиччю для різноманітних загарбників, через що вимушена була постійно виборювати своє право на свободу.

Проте, саме зараз тривала багаторічна боротьба досягає свого кульмінаційного моменту, адже нині Україна має більше ніж за всю свою історію ресурсів, потужностей та цілеспрямованості для того, щоб покласти вирішальну крапку у боротьбі за свою незалежність.

У цей день, передусім, щиро вітаємо тих, завдяки кому, безпосередньо, і здійснюється ця визвольна боротьба - наших героїчних воїнів! Щиро дякуємо Вам за Ваш подвиг і чекаємо Вашого найшвидшого повернення з перемогою!

Пам'ятаємо усіх тих, хто в боротьбі за незалежність України віддав найцінніше - власне життя. Найщиріші співчуття батькам полеглих воїнів та сердечна подяка їм за те, що виростили нескорених синів - героїчних захисників нашої держави.

Також щиро вітаємо всіх жителів Білобожницької громади і запрошуємо долучитись до заходу з відзначення великих українських державних свят - Дня Незалежності України та Дня Державного прапора України, що відбудеться у неділю, 27 серпня 2023 року, о 18:00 год. на центральній площі біля Будинку культури у с. Білобожниця!

Мирного неба, непохитної віри, любові до рідної землі, затишку та щасливого майбутнього у вільній та процвітаючій Україні!

З повагою, сільський голова Віктор ШЕПЕТА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь