A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

ДІТЕЙ-ВОЛОНТЕРІВ БІЛОБОЖНИЦЬКОЇ ГРОМАДИ НАГОРОДИЛИ У ТЕРНОПОЛІ

Дата: 27.01.2023 19:59
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

У надскладний для нашого суспільства час саме такі історії надихають, сповнюють почуттям гідності, а також віри у світле майбутнє нашої країни.

У Тернопільському академічному обласному театрі актора і ляльки грамотами від голови Тернопільської обласної ради, книжками та настільними іграми було нагороджено дітей з нашої громади, які замість безтурботного дитячого дозвілля обрали наполегливу працю задля наближення перемоги над окупантом.Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Учениця 6 класу Джуринського опорного навчального закладу Софія БЛАЖЕНКО, учасниця різноманітних волонтерських акцій, разом зі своїми друзями-однодумцями організувала акцію "Діти допомагають ЗСУ". В рамках даної акції діти займались продажем власноруч виготовлених браслетів, солодощів та випічки. Дітям вдалось зібрати 16000 гривень, які вони одразу ж перерахували у благодійний фонд Сергія ПРИТУЛИ.

Одинадцятирічна Вікторія РОДЗОНІЙ, учениця Білобожницької ЗОШ І-ІІІ ступенів, протягом літа на власному городі займалась збором ягід, які продавала односельцям, щоб зібрати кошти на допомогу ЗСУ. Зароблену 1000 гривень Вікторія передала волонтеру Андрію БАРНІ на закупівлю тепловізора для військових 44-ї окремої артилерійської бригади.

Білобожницька громада надзвичайно гордиться такими дитячими проявами патріотизму та волонтерства і висловлює велику подяку батькам за прищеплення правильних цінностей своїм дітям!

Фото без опису

З таким активним підростаючим поколінням Україну чекає велике майбутнє, яке ніколи не вдасться відібрати московським катам!

Слава незламному народу України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь