БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

№28 Про  проведення   на  території  сільської  ради  двомісячника  по  благоустрою

УКРАЇНА 

Білобожницька сільська рада 

Чортківського району Тернопільської області 

 Виконавчий  комітет

Р І Ш Е Н Н Я 

12  березня  2021  року                                                                    №  28

с. Білобожниця

 

Про  проведення   на  території  сільської  ради 

двомісячника  по  благоустрою.

 

На виконання вимог розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 року №777-р. «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою територій населених пунктів», керуючись   підпунктом  7  пункту «а»  ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою покращення стану навколишнього середовища, благоустрою, озеленення населених пунктів виконавчий комітет   сільської   ради

ВИРІШИВ :

 

          1. Оголосити з 20 березня  2021 року по 20 травня  2021 року на території Білобожницької  сільської ради Двомісячник чистоти та благоустрою.

          2. В рамках проведення Українського Дня навколишнього середовища провести на території  Білобожницької  сільської ради 17 квітня 2021 року «День довкілля», внаслідок  якого організувати толоку із залученням громадськості, підприємств, установ і організацій до заходів із благоустрою населених пунктів громади.

          3.Керівникам підприємств, організацій та установ, незалежно від форм власності, вжити заходів по приведенню в належний санітарний стан виробничих, прилеглих та закріплених територій.

          4. Затвердити план заходів з проведення двомісячника  по благоустрою на території   Білобожницької  сільської ради  згідно  додатку.

          5. Начальнику  відділу  організаційно-кадрової  роботи, документування  та  контролю  (Домінік  Т.Я.)   оприлюднити дане рішення на офіційному Веб-сайті   Білобожницької   сільської ради .

          6.  Старостам  старостинських  округів  та  директору  КП «Білобожниця»  письмово  ознайомити  керівників   підприємств, установ, організацій  з  даним  рішенням.

          7. Про результати проведення двомісячника  по благоустрою  населених  пунктів  розглянути на черговому засідання виконкому  у червні  2021 року.

          8.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника  сільського  голови  з  питань  діяльності  виконавчих  органів  Т.Б.Білана.

 

Сільський  голова                                                                     Віктор  ШЕПЕТА

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь