БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

БЛАГОДІЙНА ВИСТАВА ПРИНЕСЛА ДЛЯ ЗСУ ВЖЕ ЧОТИРИ ДРОНИ!

Дата: 08.07.2024 12:35
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Від початку червня селами Білобожницької громади активно курсує драматичний гурток громади, презентуючи в кожному селі благодійну виставу на підтримку ЗСУ «Дячиха» за мотивами комедії Тетяни Сулими під керівництвом режисера-постановника Дмитра СЯКАЛЮКА.

На даний момент, побачити виставу і відповідно долучитись до підтримки наших воїнів мали змогу шість сіл: Ридодуби, Білобожниця, Семаківці, Калинівщина, Звиняч, Білий Потік.

Кошти, зібрані з вистави у Ридодубах були передані на загальний рахунок Ридодубівської школи для закупівлі необхідного спорядження для військових. А кошти, зібрані з вистави у Білобожниці були додані до загальної суми, на яку було закуплено РЕБ для 80-го батальйону ТрО.

Починаючи з вистави у Семаківцях зібрані кошти передаються активному волонтеру, депутату Білобожницької сільської ради, всечесному отцю Любомиру ФІНКОВСЬКОМУ, який, додаючи донати благодійників до зібраних сум з вистав, закупляє БПЛА для наших захисників.

Станом на зараз із волонтерською допомогою отця Любомира для наших воїнів є вже чотири FPV-дрони з вистав у чотирьох селах: Семаківці, Калинівщина, Звиняч, Білий Потік. Донати благодійників на волонтерський рахунок отця Любомира допомагають закрити суму, необхідну для закупівлі дрона.

З допомогою в організаційних питаннях і підтримкою голови Білобожницької громади Віктора ШЕПЕТИ та з благословенням всечесного отця Любомира ФІНКОВСЬКОГО драматичний гурток продовжує свою благодійну акцію, курсуючи селами громади.

Працюємо задля перемоги!

Очікуйте виставу на підтримку ЗСУ у своєму селі!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь