A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

ШКОЛЯРКА ЗЛАТА СТАДНИК РАЗОМ ІЗ ОДНОКЛАСНИКАМИ ЗІБРАЛА ГРОШІ НА ЗСУ

Дата: 13.03.2024 16:36
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Війна оголює в людині її найвиразніші якості, залишаючи незгладимий відбиток у душі кожного, хто так чи інакше зазнає її впливу. Особливим відчуттям вона відгукується у дитячому серці, яке чистотою власних благородних поривів зворушує, викликає захоплення і вселяє віру у підростаюче покоління.

8-річна учениця третього класу Джуринської опорної школи Злата СТАДНИК, яка проживає у селі Полівці, вже тривалий час плекала благородну мрію якимось чином допомогти нашим відважним захисникам. Надихнувшись прикладами дитячого волонтерства, Злата вирішила використати власні творчі здібності для допомогти нашим воїнам.

Заручившись підтримкою рідних і близьких, Злата почала виготовляти браслети з резинок, які продавала всім бажаючим. Зароблені гроші складала у скриньку, яка призначалася на допомогу ЗСУ.

Цей вчинок неабияк надихнув її однокласників, тож вони також розпочали плести і продавати браслети на підтримку наших захисників.

Власними зусиллями дівчинці вдалось зібрати суму в розмірі 1400 гривень. Ще 400 гривень, зароблених таким же чином, додали їй однокласники. Зароблені гроші Злата разом із батьками передала у Білобожницьку сільську раду. За бажанням батьків, кошти направлені на потреби наших бійців із 80-го батальйону територіальної оборони.

Юна волонтерка дуже чекала дня, коли її наполеглива праця зможе принести користь нашим воїнам. Також Злата зазначає, що це лише початок її волонтерської діяльності і вона буде продовжувати свою роботу, аби бійці якомога швидше звільнили Україну від ворога та повернулися до своїх рідних.

Ми надзвичайно пишаємося таким вчинком Злати та її однокласників і висловлюємо їм найщиріші слова підтримки у їхній відданій благодійній справі! Дякуємо батькам за прекрасне виховання та прищеплення патріотичних цінностей підростаючому поколінню!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь