БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

РІК ПОВНОМАСШТАБНОЇ ВІЙНИ

Дата: 24.02.2023 08:35
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

Рівно рік тому саме у цей день, 24 лютого, ми усі зненацька прокинулись від страшного повідомлення: "росія напала на Україну".

Ми пам'ятаємо розгублений стан суспільства. Пам'ятаємо черги на кордонах. Пам'ятаємо агресивну путінську риторику і невтішні світові прогнози.

А ще ми пам'ятаємо братерські настрої, волонтерську активізацію, черги добровольців до лав ЗСУ та донорів до пунктів здачі крові, а також цивільних людей, які голіруч масово виходили на вулиці, перекриваючи дорогу ворожій техніці. Ну і, звісно ж, пам'ятаємо істинний напрям руху російського військового корабля.

В кінцевому підсумку, минув рік, як Україну "захоплюють за 3-4 дні". Рік, який навчив нас жити у новій буденності - з обстрілами, сиренами і щоденно наростаючою русофобією.

За рік повномасштабних воєнних дій, можна з впевненістю сказати, що український народ пережив надзвичайну трансформацію і переродився у сильну вольову націю, яку віками оспівували наші поети, осмислювали філософи, вибудовували національні лідери.

Шановні жителі громади, у цей день згадаймо у молитві всіх, хто жертовно поклав своє життя за волю і незалежність України. Пригадаймо героїчні та трагічні сторінки цієї великої війни, яка безповоротно змінила кожного з нас.

Щиро дякуємо нашим військовим, які своїм щоденним подвигом увіковічнили українську армію, як найсильнішу у світі, а український народ, як найбільш сміливий, волелюбний та непереможний!

Продовжуємо стійко стояти на захисті рідної землі, прикладаємо максимум зусиль для перемоги над ворогом і назавжди витісняємо московську заразу за межі нашої держави!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

З повагою, сільський голова Віктор ШЕПЕТА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь