A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

БУДАНІВСЬКА ШКОЛА 90 РОКІВ ЧЕКАЛА НА КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ

Дата: 01.02.2023 12:56
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

У 1932 році Буданівську ЗОШ І-ІІІ ст. було добудовано та розширено. З тих пір школа не зазнала жодних ремонтних робіт. Дану проблему 2 роки тому взялися вирішити народний депутат України Микола ЛЮШНЯК і Білобожницька громада.

Нещодавно у Буданівській школі було завершено капітальний ремонт з реконструкцією даху, утепленням фасаду та заміною віконних блоків.

Співфінансування склало понад 560 000 тисяч гривень, що становить 20% від загальної суми, виділеної Фондом соціально-економічного розвитку за сприяння народного депутата України Миколи ЛЮШНЯКА.

Фото без опису

Додатково за кошти бюджету на суму понад 1 000 000 мільйон гривень було поставлено нову асфальтовану дорогу, тротуарну доріжку, огорожу, яка веде до навчального закладу.

Фото без опису

До проведення робіт долучився директор СГ ТзОВ "Ласковецький Бровар" Іван ГРОШКО, який оплатив роботи по встановленню тротуарної плитки сумою 100 000 тисяч гривень.

Фото без опису

31 січня Буданівська школа мала честь особисто зустрітись зі своїми щедрими спонсорами в особі народного депутата України Миколи ЛЮШНЯКА, його помічника-консультанта, депутата обласної ради Віталія ШАФРАНСЬКОГО, а також директора СГ ТзОВ "Ласковецький Бровар" Івана ГРОШКО, які завітали до Буданівської школи і надзвичайно схвально відгукнулися про проведену роботу.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Всечесним отцем, депутатом Білобожницької сільської ради Василем ОЛІЙНИКОМ було освячено школу та благословлено на продуктивну і безпечну роботу у її стінах.

Фото без опису

Учні школи, як і належить українським традиціям, зустріли шановних гостей калачем та вишитим рушником. Також учнями та вчителями було представлено вітальний виступ з музичними творами і віршами та презентацію, на якій було наочно продемонстровано історію Буданівської школи і разючий порівняльний аналіз її стану до проведення ремонтних робіт та після.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Білобожницька громада висловлює найщиріші слова подяки народному депутату України Миколі ЛЮШНЯКУ та директору СГ ТзОВ "Ласковецький Бровар" Івану ГРОШКО за безцінну допомогу у розвитку освітньої сфери та створення можливостей для покращення якісного здобуття знань нашими дітьми!

Дякуємо Вам за те, що звертаєте увагу на невеличкі острівки місцевого самоврядування територіальних громад, бо саме з таких острівців і складається наша вільна та сильна Україна!

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь