БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

АМБУЛАТОРІЇ БІЛОБОЖНИЦЬКОЇ ГРОМАДИ ЗАБЕЗПЕЧЕНІ ГЕНЕРАТОРАМИ ЗАВДЯКИ БЛАГОДІЙНІЙ ДОПОМОЗІ

Дата: 22.12.2022 18:17
Кількість переглядів: 117

Фото без опису   Фото без опису

Прогнозована важка зима в умовах воєнного стану зіштовхнула нашу громадськість із безліччю проблем, серед яких значне місце займають неприємності побутового характеру.

Одним з найактуальніших та найпоширеніших явищ у нашій країні, станом на зараз, стали пункти, де люди можуть знайти звичні у мирний час, але такі цінні у сьогоденні, речі, як тепло, їжа, вода та підтримка.

Благодійні фонди покликані максимально допомогти нашій громадськості в облаштуванні умов для успішного подолання важких періодів.

КНП «ЦПММСД» Білобожницької сільської ради висловлює щиру подяку Міжнародному благодійному фонду «ІЗОЛЯЦІЯ» izolyatsia.org/ua за безцінну допомогу у вигляді забезпечення генераторами приміщень АЗПСМ сіл Білобожниця, Джурин, Звиняч, Косів, Буданів.

Дякуємо Вам за те, що допомагаєте благополучно пережити важкі часи і вселяєте віру у краще європейське майбутнє нашої країни!

Невідкладна допомога для населення відбувається в рамках реалізації проєкту #ZMINA_2_0 фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу www.eeas.europa.eu/delegations/ukraine_uk.

Зміст публікації є виключною відповідальністю КНП «ЦПММСД» Білобожницької сільської ради і не обов'язково відображає позицію Європейського Союзу.

#EU4USociety #ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether

Зазначимо, що на всіх етапах підготовки проєктної заявки консультаційний супровід для нашої громади надавали експерти Програми «U-LEAD з Європою» Володимир Крижанівський https://www.facebook.com/krizvol та Наталія Онищук керівниця регіонального офісу U-LEAD у Тернопільській області https://www.facebook.com/ulead.ternopil. Під час консультацій були обговоренні проблемні питання нашої громади, а експерти U-LEAD допомогли нам з підготовкою заявки та пошуком відповідного конкурсу, який відповідав потребам Білобожницької громади.

Фото без опису 

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь