A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

На Тернопільщині триває відкритий обласний відеоконкурс “Не лінуйся! Рухайся! Разом до ПЕРЕМОГИ!” Приєднуйтесь!

Дата: 18.05.2022 16:00
Кількість переглядів: 480

 

Фото без описуЗ 2 травня цього року на Тернопільщині розпочався відкритий обласний  відеоконкурс “Не лінуйся! Рухайся! Разом до ПЕРЕМОГИ!”.

За умовами його проведення усі відеоролики, надіслані  на Відеоконкурс, мають відображати активний спосіб життя любителів фізичної культури і спорту різного віку.

    Якщо ви маєте можливість займатись фізичною культурою і спортом в цей непростий для нашої країни час,зніміть відеоролик зі своїм улюбленим видом спортивних занять, адже це не тільки покращує ваш фізичний стан та виховує швидкість,спритність,координацію та витривалість, але й піднімає ваш дух, покращує настрій та налаштовує на позитив, дає віру у перемогу над собою та ворогом усіх учасників конкурсу, дорослих та дітей. 

     На Тернопіллі встановилась чудова погода,тому, наприклад, після занять онлайн, які тривають багато годин, школярі  мають змогу  позайматись на свіжому повітрі, відзняти відеоролик  та  надіслати на наш відеоконкурс. А батьки можуть їм у цьому допомогти, і самим продемонструвати свої улюблені спортивні уподобання та теж  стати учасником відеоконкурсу“Не лінуйся! Рухайся! Разом до ПЕРЕМОГИ!”

На сьогоднішній день на Фейсбук сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” вже надійшло 23 відеоролики з різних куточків нашої області.

Нагадуємо, Відеоролики надсилайте  на електронну адресу: tr_sport@ukr.net або через месенджер на Фейсбук сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” https://www.facebook.com/tr.sport.for.all.

У Відеоконкурсі бере участь один відеоролик одного автора.

Усі відеоролики, які надсилаються на Відеоконкурс, повинні бути представлені у цифровому форматі та відповідати наступним вимогам:

– файл у форматі MP4  (тривалість якого 61 – 120 секунд);

– вказати: Ім'я, Прізвище автора(фізичної особи), місце проживання (вулиця, населений пункт, територіальна громада), вказати контактну інформацію повнолітнього представника (мобільний телефон, Ім'я, Прізвище) для отримання нагородження у відділені Укрпошти.

(Наприклад: Роман Бойчук, вул. Подільська, 14, с. Байківці, Байковецька територіальна громада, представник Анна Бойчук, тел. 0941122991 ).

Переможці та призери за умовами проведення Відеоконкурсу визначаться у індивідуальній та груповій категоріях за результатами голосування на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” у соціальній мережі Фейсбук (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all) також десять найпопулярніших відео в індивідуальній категорії та десять найпопулярніших відео в груповій категорії крім призерів, автори яких будуть відзначені сувенірною атрибутикою з логотипом Центру, автори найпопулярніших відео будуть також відзначені відзнаками та сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.

Приєднуйтесь!

Олена Гикава 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь