A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

Відкриття ЯЛИНКИ у с.Білобожниця!!!

Дата: 20.12.2018 16:02
Кількість переглядів: 841

16 грудня на центральній площі с.Білобожниця за сприяння завідувача сектором культури Майхрук Н.М. відбулося відкриття ялинки та театралізоване дійство "Миколай, Миколай, ти до нас завітай!".На свято завітав Святий Миколай з ангелятами. В ході заходу звучали веселі, святково-новорічні пісні, пісні про Миколая у виконанні Заяць І., Байтали З., Ставничої Л., Холоднюка З.,Чигрик Т., Обрусняк С. Запальними танцями звеселяли присутніх танцювальні колективи Білобожницької ЗОШ та Ридодубівського СБК. Гостями свята також були Гайдук І. з донечкою Настею, які порадували нас своїм прекрасним співом. Літературно-музичну композицію зустрічі Миколая виконали учні початкових класів ти вихованці дошкільного закладу.
Організатори свята висловлюють щиру подяку усім, причетним до організації та проведення свята. Зокрема, педагогічному колективу Білобожницької ЗОШ разом з директором Лесик Л.А.,колективу амбулаторії, Павлюку В., директору СБК Ридодуби Огаль Т.Р., Шмадило І.І., бібліотекарю с.Калинівщина Шмадило О.Я., бібліотекарю с. Ромашівка Музичці М. П., працівникам магазину "Обнова" та усім, хто долучився до створення новорічно-різдвяних композицій та казкової галявини з героями мультфільму "Маша і Медвідь".Також хочеться подякувати Білобожницькій сільській Раді, сільському голові Греськіву Я.Л. за надання коштів для придбання гірлянд та прикрас для ялинки. 
Щира подяка директору СБК с.Білобожниця Кушніру І.М. за надання власної музичної апаратури для озвучення заходу.
Особлива подяка Козюку М.М., Назару С.В., Левандовському П.Б., Бобку І., Томашевській О. за солодкі подарунки для учасників та гостей. 
Тільки об'єднавшись разом, ми змогли створити єдине ціле - справжнє свято і порадувати жителів села, гостей і навіть самих себе.
Щастя Вам усім, благополуччя, невичерпного життєвого оптимізму!!!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь