A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

«Величаю тебе Україно,величальна хай лине до зір…»- 

Дата: 30.08.2018 12:47
Кількість переглядів: 962

«Величаю тебе Україно,величальна хай лине до зір…»- 
Під такою назвою 26 серпня у клубі с.Калинівщина тематичний вечір присвячений Дню Державного Прапора,27 річниці Незалежності та 100 річчю відродження нашої держави – України.
Ми пишемо історію землі
Своєї незалежної країни
Ми – громадяни,хай іще й малі
Держава наша- вільна України!-
Такі палкі слова прозвучали з уст наших учасників,які в своїх маленьких серцях зароджують Велику Любов до своєї рідної землі України.
Україно величава!
Ти для нас- єдиний дім!
Тобі- 27,ти – держава!
Розквітай на радість всім!-
Просили ведучі програми,переплітаючи слова просьби з молитвою,які торкалися кожного серця глядача і возносились на небо,звідки сонечко посміхалося у відповідь.
У такій теплій атмосфері пройшло наше свято і я хочу щиро подякувати всім,хто долучився до його проведення: отцям Любомиру та Мар’яну,які внесли свою лепту молитвами до Бога за Україну,а також піснями та віршами творили перевесло урочистого настрою. Завідувачу сектором культури Білобожницької ОТГ – Майхрук Наталії Миронівні,яка з такою щирістю старалася донести до кожного глядача свої вболівання за нашу державу та у віночок пісень вкладала свою душу і фольклорному ансамблю «Калина»- моїм дівчата,які завжди радо підтримують кожен концерт і допомагають своїми голосами творити невимовну святкову атмосферу любого свята . Завідуючій бібліотекою Ользі Шмадило за милозвучність віршів підібраних нею для діток та прекрасний святковий настрій подарований глядачам, а також її донечці – Іринці,яка в образі України - величавої,красивої та квітучої-зуміла передати своїми словами і її біль,переживання та вболівання за дітей,які знаходяться за межами держави у пошуках кращої долі і тим самим викликала шквал емоцій - сльози,переживання та прекрасні овації, які пролунали у відповідь від вдячних глядачів.
Не можу оминути увагою моїх діточок – учасників,маленьких і старших ,достойних громадян нашої держави,які дуже старалися передати у віршах,танцях,прозі свої перші паростки вболівань та подяки за нашу землю своїм щирим виконанням.
А ще сьогодні хочу подякувати вокалістам: Кушніру Ігорю (також за озвучення та надану ним музичну апаратуру), Подольському Роберту,Заяць Ірині,Варчак Надії за чудове доповнення до нашого свята своїми піснями і творення єдиної ,прекрасної і величної урочистості у спільному святкуванні.
Окрема подяка небайдужим глядачам,які старалися щирими оплесками,яскравими усмішками та теплими оваціями підтримати учасників заходу.
І на завершення хочу побажати всім учасникам,гостям та глядачам:Божого благословення вам у всіх починаннях,єдності і любові , і мирного неба над головою.

СЛАВА УКРАЇНИ!!!!
Завідуюча клубом с.Калинівщина
Зоряна Байтала.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь