A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

«З піснею до Бога»

Дата: 27.07.2018 15:10
Кількість переглядів: 925

Минає час,минають дні

І змінюється все навколо

Та тільки Бог,Господь Святий

Не змінюється Він ніколи

До Тебе Боже з піснею іду

З Тобою в серці хочу кожен день прожити

Даруй мені Господ смирення й мудрість

І так як Ти – навчатися людей любити.

   Теплої літньої днини,коли сонце ніжно промінцями голубило землю в приміщенні Будинку Культури с.Білобожниця відбувся святковий духовно-патріотичний концерт: «З піснею до Бога» у якому взяли участь люди,які своєю присутністю хотіли подякувати Богові за Його дари,що ними обдаровує грішний світ.

   Ініціаторами концерту виступили священнослужителі чортківського деканату,на чолі з Владикою Павлом,які і відкрили молитвою до Бога і своїм благословенням.

    Виступ розпочався «Молитвою» у виконанні завідувача сектором культури Майхрук Наталією ,а продовжили його діти, під керівництвом Шмадило Ольги,просячи Бога про мир в Україні. Піснями переплітали віршоване перевесло Копель Наталя,Заяць Ірина,Лучка Леся,Логуш Оля та Байтало Зоряна,а танець у виконані дівчат с.Білобожниця під керівництвом Романів Катерини,засвідчив біль нашої України у Їхньому чудовому виконанні.

    Духовну частину програми розпочали отці піснею-молитвою: «Царю небесний»,закликаючи Святого Духа увійти в Серця людей  і змінити їх на краще.

     Продовжили церковні хори з сіл: Кобиловолоки,Білобожниці,Медведівці,Пищківці,Скородинці,Бичківці,Косів,Ромашівка,Калинівщина,Семаківці та м.Чортків.

     Порадували своїм виконанням сімейні ансамблі о.Андрія Гаджали з м.Тернопіль та о.Романа Іваноньківа з м.Бучач,вокальний дует з с.Дзвиняч (о.Михайло Ткачук та Іван Водвуд), а також Подольська Каміла з піснею «Алилуя»

     Свою душу в інсценізацію «Притча про багатство» вклали о.Марян Попеляр та Іваніцька Оксана(керівник Джага Ірина),прекрасним читанням віршів зачарували нач.відділу освіти,молоді та спорту Грицик Ганна,директор школи Лесик Ліда, а « Монологом про щастя»- Лучка Леся.

     Окрасою свята стали відео-файли про Бога,які так майстерно старалася донести до кожного серця Сава Людмила, а також сценка «Добро і зло» під її керівництвом,яку так старанно виконали учні Білобожницької школи , закликаючи ні за яких обставин не втрачати Надію на Бога!!!

    При кінці свята о.Мирон Заяць та Мирослав Ткачук піснею благословили всіх присутніх,а всі учасники фінальною піснею «Бачу Бога»,прославили за його щедроти даровані людям.

     На завершення концерту Владика Павло подякував організатором,гостям та присутнім і учасників свята нагородив благословенними грамотами.

     Звукорежисером концерту Железняком Ігорем ( з його власною апаратурою) було озвучено кожне молитовне прохання,за що йому теж щира подяка.

Я дякую Тобі, мій Всемогутній

За те,що можу Тебе прославлять.

В щасливі дні мої і навіть смутні,

Все що ти дав мені,для Тебе віддівать.

Дячною фінальною піснею «Станьмо згідно друг при друзі» розпочала дяк-регент с.Білобожниця Гаврись Валентина  і підхопили всі присутні ,дякуючи Матінці Божій за її Опіку і молячи,щоб

« Марія всіх приймила під Небесний Омофор

Хто з Любов’ю підіймає

Пресвятий Її прапор».

 

       Дяк-регент та завідувач клубу с.Калинівщина

 БАЙТАЛА ЗОРЯНА.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь