A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

Робота на  Чортківській  філії ТОВ «СЕ Борднетце –Україна»- робота майбутнього!!!

Дата: 21.08.2017 15:57
Кількість переглядів: 13993

        18 серпня 2017р. м.Чортків   зустрів спекотливою погодою представників Білобожницької,Джуринської,Косівської та Буданівської сільських рад. Чортківська філія ТОВ «СЕ Борднетце –Україна» радо запросила на зустріч, щоб розповісти про специфіку своєї роботи.

        Білобровка Олег Ігорович- директор Чортківської філії ТОВ «СЕ Борднетце –Україна»,повідомив ,що в Україні це вже третя філія товариства з німецько-японськими інвестиціями. Першу відкрили в Тернополі, а другу – у Чернівцях,а у  2016році на заводі колишнього  ВАТ «Агромаш»  запрацював новий ,потужній завод, який спрямований  на виробництво модулів для автомобілів «Ауді А4» й «Ауді А6». Наразі на підприємстві працює  біля 600 осіб, в перспективі планується розширити місця на 2000 осіб– каже директор.На виробництво запрошують осіб без вимог до освіти та досвіду роботи, водночас пропонують офіційне  працевлаштування,безкоштовне транспортування,безкоштовне медичне страхування,безкоштовне навчання протягом 4тижнів  та кар’єрний ріст , комфортні(а вони дійсно такі,тому що температура в приміщенні  +23,коли на вулиці  + 37) та безпечні умови праці,комплексні обіди -10грн. за обід. Співбесіди проводяться з понеділка по п’ятницю  о 13.30год.

         Ми побували і на самому виробництві - атмосфера дружня,люди зайнятті своєю роботою, всі позитивно настроєні. Показали нам і процес роботи- на перший погляд нічого складного,але коли дивишся на саме виконання,то потрібно добре  запам’ятати  послідовність всього  і  все виходить правильно. Багато хто працював від самого початку існування цього заводу отримав більш високі посади- майстер,начальник зміни,тобто кар’єрний  зріст є і можливо просунутися вище простого робочого,просто потрібно прикласти зусилля і нічого не боятися.Також  нам показали їдальну- чистота і комфорт – все для людей,меню різноманітне,просто завчасно потрібно зробити замовлення, а 10грн. за обід- здається в наш час це просто не можливо.

       Хочу розповісти окремо про директора ТОВ «СЕ Борднетце –Україна»- Білобровка О.І.- як кажуть – людина на своєму місці- на кожне питання ,а їх було чимало ,було надано вичерпну відповідь. Він знає про  завод  і про своїх працівників  найменші деталі. Працівники,які допомагали в проведенні екскурсії приємні і толерантні люди.

       Робота на  Чортківській  філії ТОВ «СЕ Борднетце –Україна»- робота майбутнього!!! Дякуємо за цікаву і приємну зустріч!!!  Надіємось на подальшу співпрацю!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь