A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

Зачекай, дитинство, зачекай, Не спіши від нас в далекий край, А ти кричиш дитинству: «Зупинись!» А ти його благаєш : «Повернись!» Воно сміється лагідно тобі: «Я повернусь до тебе уві сні».

Дата: 06.06.2016 15:44
Кількість переглядів: 987

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Скільки різних свят пройде в шкільній родині за час навчання учнів з першого до одинадцятого класу?.. Деякі з них промайнуть без уваги, з інших залишається фрагменти, і лише свято «Прощання зі школою» залишається в пам’яті випускників та їх батьків назавжди.

Любі випускники! 11 шкільних років – це як окрема планета вашого життя. З відстані Часу, як з відстані у просторі, вона маленька і беззахисна. Оглядаючи океан своїх відчуттів, ви впізнаєте здивування від першого відкриття, задоволення від першої перемоги, згадаєте хвилю Кохання, яка охопила вас вперше.

Нехай спогади про рідну школу світять вам навіть тоді, коли згасає віра в себе. Нехай школа залишиться для вас тим промінчиком любові і добра, котрий вказує, як іти, щоб не спотикнутися.

Не забувайте, що навчилися ви для того, щоб розум і серце віддати людям. Не заплямуйте доброго імені свого роду, честі своєї школи, котра дала вам путівку в життя. Щасливої дороги, дорогі випускники!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь