A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

«Про вивчення стану готовності навчальних закладів громади до початку 2016-2017 навчального року»

Дата: 25.08.2016 15:13
Кількість переглядів: 743

З метою здійснення контролю за фактичним станом готовності навчальних закладів Білобожницикої ОТГ  до роботи в новому 2016-2017 н. р. та в осінньо-зимовий період 23 серпня 2016 року та у відповідності до розпорядження сільського голови Греськіва Я.Л. від 20.08.2016 №66/7-10 «Про вивчення стану готовності навчальних закладів громади до початку 2016-2017 навчального року» відбувся об’їзд шкіл  комісією, яку очолив  голова ОТГ Греськів Я.Л. У складі комісії начальник відділу освіти, молоді та спорту Грицик Г.Я., сільські голови с.Ромашівка Кастранець Б.Я., с.Ридодуби Огаль Я.Л.,  Гуцул Оксана Миколаївна - начальник відділу Державного  нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби в Чортківському районі, Чайчук Оксана Тимофіївна - Завідувач Чортківського міськміжрайонного відділу Державної установи «Тернопільський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Слободян Н.Б.

Комісія оглянула  приміщення  закладів, пришкільні території, харчоблоки, ознайомилася з   планами роботи   Ромашівського НВК «ЗОШ І-ІІ ст.- .ДНЗ» (директор Здебська Д.М.), Ридодубівської ЗОШ І-ІІ ст. (директор Підперигора Г.З.), Білобожницької ЗОШ І-ІІІ ст.(директор Лесик Л.А.), Ридодубівського ДНЗ «Малятко»(завідувач (Бриндьо І.О.), Білобожницького ДНЗ « Дзвіночок» (завідувач Черкасова О.С.) .

З висновку комісії випливає, що всі загальноосвітні і дошкільні  навчальні заклади в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам,   мають належне матеріально-технічне  забезпечення  для здійснення навчально-виховного  процесу у новому навчальному році.

За період з січня 2016р. по вересень 2016 р. на потреби дитсадків

«Капітошка» с.Ромашівка використано 3 492 грн

«Малятко» с.Ридодуби  22 219 грн

« Дзвіночок» с.Білобожниця 15 396 грн   + спонсорські кошти

Для покращення матеріально-технічної бази дошкільних навчальних закладів:

 у Ромашівському ДНЗ дооблаштовано ігровий майданчик та замінена огорожа за кошти ПП. 

За бюджетні кошти закуплено матеріали для проведення поточного ремонту,  канцтовари і постільну білизну;

у Ридодубівському ДНЗ  за бюджетні кошти замінено 2 дерев’яних вікон  та 1 двері на металопластикові, закуплено канцтовари, постільну білизну, вагонку для стін і стелі у спортивній кімнаті. Встановлення вагонки  здійснювалося  батьками;

у Білобожницькому ДНЗ закуплено канцтовари, господарські товари, проведено   ремонт навчальних та ігрових кімнат, закуплено вагонку, ламінад, фарби,  залито  стяжку в 1 приміщенні,

 Всього з бюджету на дитячі навчальні заклади громади виділено 41 107 грн

У Ромашівському НВК (корпус ЗОШ) проведено заміну дерев’яних 8 вікон і 1 дверей на металопластикові, здійснено поточний ремонт. На це виділено 37 151 грн.

         У Ридодубівській ЗОШ І-ІІ ст. проведено капітальні ремонти: виготовлено проектно-кошторисну документацію (16 543 грн.), залито стяжки у двох класних кімнатах, постелено  ламінад, закуплено матеріал для  перекриття   піднавису над вхідними дверима, придбано 30 горняток та 30 штук тарілок по для шкільної їдальні, замінено 23 дерев’яних вікон і 1 двері на металопластикові, закуплено усе необхідне для побілки, фарбування стін та підлоги, огорожі та спортивних споруд на суму 97 967 грн   

У Білобожницькій ЗОШ І-ІІІ ст. замінено склоблоки на металопластикові вікна в спортивній залі,  дерев’яні вікна на металопластикові в коридорі ,  виготовлено перегородку для кабінету медичної сестри, закуплено матеріал для  перекриття   піднавису над  дверма з двору до спортивної зали,  проплачено виготовлення  піднавису над другим входом у школу,  закуплено усе необхідне для побілки, фарбування стін та підлоги, огорожі та спортивних споруд на суму 197 308 грн. бюджетних коштів.

На відновлення водопостачання у Білобожницикій ЗОШ І-ІІІ ст.  використано 9 550 грн спонсорських коштів.

 Класні кімнати у всіх ЗНЗ відремонтовано за кошти батьків.

Галерея готовності шкіл та дитсадочків до нового 2016-2017 н.р.

Комісія у Ромашівському НВК (корпус ЗОШ)

 

ФОТО


Комісія у Ромашівському НВК (корпус ЗОШ)

ФОТО

Комісія у Ридодубівській ЗОШ І-ІІ ст.

 ФОТО

Комісія у Ридодубівському ДНЗ «
 ФОТО

Комісія у Білобожницькому ДНЗ «

ФОТО

Комісія у Білобожницькій ЗОШ І-ІІІ ст.

ФОТО

Успішного старту у новому 2016-2017 н.р.!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь