БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

Різдвяне розмаїття

Дата: 30.01.2018 13:58
Кількість переглядів: 1023

     "Веселись земле! З Ангелами співай,Бога прославляй,бо через Своє народження  приніс нам вічне Спасіння!"- такими словами прославляли християни народженого Месію 25 січня в приміщенні актового залу Білобожницької школи,яке радо згодилася надати директор- Лідія Лесик.

     Дякуючи Всевишньому Богу за Його благословення на різдвяний концерт хочу скласти також щиру подяку отцю Любомиру з с.Калинівщина,о.Мирославу з с.Бичківці,о. Мирону з с.Скородинці та о.Михаїлу з с.Звиняч за надану молитовну підтримку та безпосередню участь у концертній програмі,а також "Матерям у Молитві"  з с.Білобожниця,які долучилися до організації концерту.

   Особлива подяка запрошеним гостям з навколишніх сіл,які своїм величним співом колядок старалися якнайкраще донести до людських сердець радість Різдва: а це дзвінкоголосний вокальний жіночий ансамбль з с.Скородинці з патріотичними колядками; пречудований склад троїстих народних інструментів музик,які вразили своєю майстерністю з с.Звиняч;церковний хор "Матерів в Молитві з с.Косів з проникливими величальними піснями про маму; також юна бичковецька бандуристка з милозвучними мелодіями-колядниками і господині свята - "Матері в Молитві" з с.Білобожниця за чудесне виконання різдвяної композиції.

  Низький уклін хочу віддати за допомогу у концерті працівникам культури: Деренюк Оксані,Деркач Марії, Будзінській Світлані,Мельнику Сергію,які під мудрим керівництвом зав. сектором культури Наталії Майхрук вклали всю свою любов,вміння та наснагу у це прекрасне різдвяне дійство,яке настільки захопило глядачів ,що ті гучними оплесками висловлювали своє захоплення,а в душах залишили частинку переданої учасниками Любові до Бога та людей.

   Також складаю подяку учасникам дитячого драматичного гуртка з с.Калинівщина з захоплюючою вертепною драмою та учасниці дитячого гуртка с.Семаківці Теравській Анастасії за роль донечки у сцені святої Вечері - які гармонійно влилися у різдвяний виступ і своїми вміннями майстерно передали настрій свята.

  На сам кінець хочу додати: за різдвяне розмаїття,яке було створене спільними зусиллями,та за теплу атмосферу у залі - духовенству,учасникам та глядачам - "В Христовій Любові многа літ прожити та щирим серцем з року в рік Ісуса рожденного хвалити!"

                                                                                                                Зоряна Байтала - завідуюча клубом с.Калинівщина

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь