A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

Різдвяне розмаїття

Дата: 30.01.2018 13:58
Кількість переглядів: 1005

     "Веселись земле! З Ангелами співай,Бога прославляй,бо через Своє народження  приніс нам вічне Спасіння!"- такими словами прославляли християни народженого Месію 25 січня в приміщенні актового залу Білобожницької школи,яке радо згодилася надати директор- Лідія Лесик.

     Дякуючи Всевишньому Богу за Його благословення на різдвяний концерт хочу скласти також щиру подяку отцю Любомиру з с.Калинівщина,о.Мирославу з с.Бичківці,о. Мирону з с.Скородинці та о.Михаїлу з с.Звиняч за надану молитовну підтримку та безпосередню участь у концертній програмі,а також "Матерям у Молитві"  з с.Білобожниця,які долучилися до організації концерту.

   Особлива подяка запрошеним гостям з навколишніх сіл,які своїм величним співом колядок старалися якнайкраще донести до людських сердець радість Різдва: а це дзвінкоголосний вокальний жіночий ансамбль з с.Скородинці з патріотичними колядками; пречудований склад троїстих народних інструментів музик,які вразили своєю майстерністю з с.Звиняч;церковний хор "Матерів в Молитві з с.Косів з проникливими величальними піснями про маму; також юна бичковецька бандуристка з милозвучними мелодіями-колядниками і господині свята - "Матері в Молитві" з с.Білобожниця за чудесне виконання різдвяної композиції.

  Низький уклін хочу віддати за допомогу у концерті працівникам культури: Деренюк Оксані,Деркач Марії, Будзінській Світлані,Мельнику Сергію,які під мудрим керівництвом зав. сектором культури Наталії Майхрук вклали всю свою любов,вміння та наснагу у це прекрасне різдвяне дійство,яке настільки захопило глядачів ,що ті гучними оплесками висловлювали своє захоплення,а в душах залишили частинку переданої учасниками Любові до Бога та людей.

   Також складаю подяку учасникам дитячого драматичного гуртка з с.Калинівщина з захоплюючою вертепною драмою та учасниці дитячого гуртка с.Семаківці Теравській Анастасії за роль донечки у сцені святої Вечері - які гармонійно влилися у різдвяний виступ і своїми вміннями майстерно передали настрій свята.

  На сам кінець хочу додати: за різдвяне розмаїття,яке було створене спільними зусиллями,та за теплу атмосферу у залі - духовенству,учасникам та глядачам - "В Христовій Любові многа літ прожити та щирим серцем з року в рік Ісуса рожденного хвалити!"

                                                                                                                Зоряна Байтала - завідуюча клубом с.Калинівщина

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь