A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

СВЯТО КАЗКИ!!!

Дата: 04.07.2017 12:59
Кількість переглядів: 996

Всі ми родом з дитинства, а воно у нас насамперед асоціюється із загадковою казкою, яка веде у чарівну країну мрій. І таке свято дитинства і захоплюючої казки вдалося організувати працівникам культури Білобожницької об’єднаної територіальної громади. Свято казки було вражаючим, оскількив гості до діток завітало безліч казкових персонажів: баба-яга, водяний, кікімори, Попелюшка та її мачуха, вовк та заєць із мультфільму «Ну постривай», герої казки «Буратіно» - Буратіно, Мальвіна, черепаха Тартіла та казкові злодюжки кіт Базіліо та лисиця Аліса. Головними героями свята стали діти, які читали зачаровану книгу з казками і навіть не помітили як потрапили у світ Казок з яких потрібно було шукати вихід за допомогою чарівного клубочка, який їм доброзичливо подарувала казкова бабуся, дітям потрібно було пройти крізь зачарований ліс побачивши багато цікавого, зокрема, й ціле дійство казок: «Кицик-Мицик», «Червона шапочка», «Лис Микита» та «Пан Коцький». Головні герої із враженням поринули у світ казок і коли їхній клубочок закінчився він привів їх до місця де зібралися всі казкові герої та залунало звучання чарівної пісні у їхньому виконанні.

Свято видалось на славу, оскільки це було справді дитяче, казково-чудове дійство, яке об’єднало і дорослих і дітей на одній сцені, наймолодшим з яких було лише 4 роки, проте вони чудово впоралися із своєю роллю.

Дитинство - це чудова країна мрій, яка повинна дарувати лише позитивні казкові емоції, які вдалося нам відчути і поринути у цей світ завдяки людям які подарували нам це вражаюче дійство «свято Казки» - «свято- дитинства!».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь