A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

Вітаємо з Днем родини! Бажаємо всім українським сім'ям міцного здоров’я, щасливої долі та непохитної твердості родинних стосунків!

Дата: 08.07.2016 10:24
Кількість переглядів: 1394

Фото без опису

Мабуть, найпрекрасніше почуття викликає у людей приналежність до сім'ї і традицій. Багато українців передають їх з роду в рід, щоб вони не втрачали своєї важливості і насичували духовністю кожне наступне покоління, - пише Український календар.

День сім'ї відзначають в Україні з 2012 року 8 липня. Символічно, що саме в цей день православні християни вшановують святих Петра і Февронію - покровителів сім'ї та шлюбу.

Звичайно ж, сім’я належить до найважливіших суспільних і державних цінностей.

Для дітей родина — це своєрідне середовище, в якому складаються умови їх психічного, фізичного, інтелектуального та емоційного розвитку. Для дорослої людини вона є джерелом реалізації цілого ряду потреб.Фото без опису

     Родина - це корінь, з якого виростає стовбур, гілки, квіти, а потім плоди. Отже, яка сім’я, такі і діти, таким буде і їх майбутнє. Яка родина, така держава, яка родина, таке й суспільство. Всі ми родом з дитинства, говорив Екзюпері. Всі ми родом з нашого отчого дому, всі ми вийшли з наших родин, пов'язані з ними, як дерево пов'язане з грунтом, на якій виросло. Прагнення людини внести у відносини з іншими людьми теплоту і душевність має своїм джерелом сердечність відносин у батьківському домі - домі його дитинства. Пізнаючи світ, дитина пізнає і нас. Батьки є першими головними вихователями, бо дали дітям життя, і тому мають великий обов'язок виховати своїх дітей, тож вони мусять бути визнані за перших і головних виховників. Обов'язки батьків дбати про примноження членів родини. Головний обов'язок батьків - виховувати дітей у послусі й пошані до старших. Обов'язком дітей у родині є: шанувати, любити, слухати своїх батьків, а на старість їх доглядати

Фото без опису

   Українці завжди шанували сім’ю, найбільш цінними є родинні зв’язки. Від батька до сина, від бабусі до онучки, передаються духовні цінності досі. Саме сім’я є найбільшим багатством, тією основою, платформою, на якій будується все. Тож зичимо Вам любити і цінувати своїх батьків, пробатьків, дітей та онуків, сестер та братів. Бажаємо Вам відчувати любов і шану до кожного брата-українця, знати і вірити у те, що у Вас є завжди родинна підтримка, що українці – одна велика сім’я!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь