A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

РОЗВИТОК КУЛЬТУРНОЇ СФЕРИ БІЛОБОЖНИЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДЗНАЧЕНО У ЧОРТКІВСЬКОМУ РАЙОНІ

Дата: 24.03.2023 15:33
Кількість переглядів: 91

Вчора, 23 березня, за круглим столом у приміщенні Чортківської районної державної адміністрації відбулася нарада з керівниками культурної сфери територіальних громад району щодо аналізу наявної базової мережі закладів культури району, на якій також було підбито підсумки роботи за минулий рік та накреслено спільні плани на теперішній.

Відкрив засідання перший заступник начальника Чортківської РВА Михайло ДЕМЧУК, який привітав усіх присутніх та подякував за роботу в непростий час.

Відтак до усіх присутніх звернулася керівниця відділу з гуманітарних питань Чортківської РВА Галина ЧАЙКІВСЬКА, яка доповіла за зроблену роботу у галузі культури за останній період.

В ході наради було відзначено важливість культурних закладів для громад як таких, які підтримують та популяризують традиції, звичаї українського народу та допомагають благодійними заходами ЗСУ і тим самим наближають нашу перемогу. Також були розглянуті питання щодо організації робочого процесу та обговорено ряд проблемних питань і завдань щодо підготовки до відзначення державних, професійних свят.

В рамках робочої наради, за плідну працю директору КУ «Центр розвитку» Білобожницької громади Василю ГРАДОВОМУ було вручено грамоту за плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток галузі культури нашої громади та за підсумками роботи 2022 року.

Завдяки наполегливості та відданості працівників культури і освіти Білобожницької громади, працівників Джуринської мистецької школи, підприємців, усіх небайдужих співаків і артистів з нашої громади та м. Чортків, директора КУ "Центр розвитку" Василя ГРАДОВОГО, а також значній підтримці сільського голови Віктора ШЕПЕТИ та усього депутатського корпусу, культурна сфера громади стрімко розвивається, активно бере участь в благодійних, просвітницьких та мистецьких акціях, сприяючи поширенню національної самосвідомості й культурного збагачення серед населення!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь