A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛОБОЖНИЦЬКА ГРОМАДА
Чортківський район, Тернопільська область

Нагородження команди ФК Косів

Дата: 16.11.2021 10:42
Кількість переглядів: 648

У неділю, 14 листопада, відбулося нагородження грамотами, срібними медалями та кубком гравців футбольної команди села Косів за зайняте ІІ місце в чемпіонаті Чортківського району з футболу (Чортківська територіальна ліга).

Варто зазначити, що команда ФК Косів зайняла І місце в груповому етапі Ліги Тернопільщини 2021-2022 рр. (група А) та вийшла в плей-офф даного турніру, перейшовши у весняну стадію змагань 2022 року.

Привітати гравців завітали голова Білобожницької громади Віктор Шепета, директор ПАП «Дзвін» Василь Градовий, ФОП Ігор Феник, голова Чортківської районної асоціації футболу Роман Шуригайло, директор КУ «Центр розвитку» Василь Градовий.

Команда ФК Косів отримала кубок та грамоту за зайняте ІІ місце у чемпіонаті, а кожен гравець команди отримав грамоту та срібну медаль, які вручив голова асоціації футболу Роман Шуригайло.

Срібними медалями також були нагороджені постійні спонсори Василь Градовий, Ігор Феник та керівник господарської частини ФК Косів Іван Верещук.

З вітальними словами до футболістів та глядачів звернулися голова Білобожницької громади Віктор Шепета, який вручив капітану команди футбольні м’ячі та футбольні сітки.

Директор ПАП «Дзвін» Василь Градовий, який відзначив усіх грошовими преміями.

ФОП Ігор Феник, як один із постійних спонсорів команди подарував найактивнішій вболівальниці команди Анастасії Лемішко цінний подарунок.

Асоціація футболу визначила кращого захисника чемпіонату Чортківського району з футболу ФК Косів Чинчика Богдана, який також отримав нагороду.

На завершення відбувся товариський матч між командами ФК Косів та ФК Цвітова (Бучацький район).

Гра завершилася з рахунком 3:0 на користь косівчан.

Керівництво Білобожницької громади, депутатський корпус вітає команду ФК Косів із здобуттям перемог та бажає у наступному сезоні піднятися на вищий рівень у районному та обласному футбольному олімпі.

??До майбутніх перемог!!!

п/с.: В чемпіонаті району також брали участь команди нашої громади: ФК Звиняч, ФК Галичина (укомплектована гравцями сіл Палашівка, Базар), ФК Білобожниця, яка нажаль в другому колі змагань припинила участь.

Більше фотографій на сторінці Фейсбук Bilobozhnytska Hromada.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь